12 Kasım 2014 Çarşamba

Dudak bakım seti



Hydroderm First Impression Lip System Dudak Bakım Seti

Hydroderm First Impression Lip System Dudak Bakım Seti dudakların nem dengesinin sağlayarak dudakların gerginliğini alır. Dudakları dolgunlaştırarak kırışıklıkları giderir ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Hyalüronik asit üretimini %146 arttırır ve kolejaen üretimini %351 arttırır
Hydroderm First Impression Lip System Dudak Bakım Seti İçeriği

Dudak Gündüz Kremi - Daytime Lip Care

Dudak dokusunu güçlendiriren kolajen üretimini hızlandırır. Hyalüronik asit üretimini uyarır daha yumuşak ve dolgun bir görünüm sağlar. Ruj ve dudak kalemi için mükemmel bir tual oluşturur.

Dudak Gece Kremi - Nighttime Lip Care

Kuru dudakların nem kazanmasını sağlar. Serbest radikallerden dolayı oluşan erken yaşlanma belirtilerini önler dudakları besler. Sabah yumuşacık dudaklarla uyanmanız için tüm gece çalışır.

Dudak Peelingi - Gentle Lip Scrub

-Dudakları ölü hücrelerden arındırarak daha pürüzsüz ve yumuşak bir görün sağlar. Çizgi ve kırışıklıkları hafifletir. Dudak dokusunu onarır.


-Hydroderm First Impression Lip System Dudak Bakım Seti Kullanımı

-Hydroderm First Impression Lip System Dudak Bakım Seti ile birlikte 3 farklı dudak bakım ürününe sahip olursunuz. Daytime lip care-dudak gündüz kremi dudaklara gündüz uygulanmalıdır. Nighttime lip care-dudak gece kremidudaklara gece uygulanmalıdır. Gentle lip scrub-dudak peelingi haftada iki veya üç kere dudaklara uygulanmalıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder