12 Kasım 2014 Çarşamba

Kaşları gürleştirme yöntemi



Kalın kaşlı olabilmek hemen olacak birşey malesef değil. Kalın kaşları en çok konuşulan ünlü ise Ebru Şallı idi. Her ne kadar kaş ektirdi söylentileri olsa da kaşlarını bitkisel bir yöntem ile gürleştirdiğini biliyoruz. İşte Ebru Şallı’nın kaşlarını gürleştirmek için uyguladığı bitkisel karışım


Malzemeler;

1 Çay kaşığı çam balı

1 Diş sarmısak

1 Çay kaşığı badem yağı

Hazırlanışı; Sarımsağı dilimliyoruz. Çam balı ve badem yağını ekliyoruz. Bu karışımı bir gün beklettikten sonra kulak çöpü yardımı ile kaşımıza sürüyoruz. Kirpiklerinize de çok az miktarda sürüyoruz. Gözlerinize kaçırmamaya dikkat edin. Gözleri yakma ihtimali var. Günde iki kez ve istediğiniz süre boyunca uygulayabilirsiniz.

Kaşlarınızın modelini değiştirme zamanı
Kaşlarda son moda: Bu sezon ince ve kavisli kaşlar kesinlikle "out". Kalın yumuşak hatlı açısız az eğimli kaşlar moda..


Kaşlarınızın modelini değiştirme zamanı Kaşınızı kime aldırmalısınız?

Bunun için kaşınızı alacak kişinin kendi kaşlarını nasıl aldığına bakmanız yeterli. Kuaför salonuna girdiğinizde kaş alacak kişinin kaşlarına dikkatlice bakın. Kaşları iyi alınmış gözüküyorsa tereddüt etmeden kaşlarınızı ellerine teslim edebilirsiniz.

Bu görüntüye sahip olmak için 3 neden

* Kalın görünümlü kaşlar göz bölgenizi daha çok vurgular.
* Göz makyajına fazla zaman harcamanıza gerek kalmaz.
* Kavis olmadığı için kendiniz de kolayca düzeltebilirsiniz.

Eski alışkanlık yeni trend

Bumerang görünümlü kaşlara elveda: Son yıllarda hemen hemen herkesin tercihi olan ince ve kavisli kaşlara veda etmenin zamanı geldi. Bu tip kaşlar yüze kızgın bir ifade verdiği gibi yaşı da büyük gösteriyor!
Hafif eğimli kalın kaşlara merhaba: Yeni kaş modelinizle yüzünüzün ifadesi yumuşayacak. Ancak bu kaş modeliniseksenli yılların dağınık ve kalın kaş modası ile karıştırmayın!

Kaş alma metodları

Cımbız: Yeni kaş modasını uygulamak için önce profesyonel ellere ihtiyacınız olacak. Daha sonra kendiniz aynı şeklin üzerinden düzeltebilirsiniz. Kalın kaşlar ince kaşlara göre daha az uğraş isteyeceği için cımbızla düzeltmeniz yeterli olacaktır.

Ağda: Ülkemizde henüz fazla yaygınlaşmasa da ağda ile kaş almak pratik ve acısız bir yöntem. Gür ve inatçı kaşlar için cımbızdan daha etkili olan ağdayı kendiniz uygulamayın. Bu işlemi kaşınızı alan kişinin yapması daha doğru olur.

Kaş boyama metodları

Yeni kaşlarınıza kavuşmak için biraz zaman biraz da sabır gerekeceği için kalınlaşma sürecinde kaşlarınızı boyayarak düzgün bir görüntü elde edebilirsiniz. Kaş renginizin saç renginizle uyumlu olması için kaşlarınızı saç boyası ile değil de kozmetik reyonlarında bulabileceğiniz kaş kit'leri ile boyayın. Hemen hemen her markanın kaş kit'i var.

1 yorum: